home
nederlands
advies & onderzoek ICT werkwijze opdrachtgevers publicaties over Pleiade contact
over Pleiade
Pleiade bestaat uit
Maurits van der Graaf
Mark de DoesPleiade werkt nauw samen met:
Désirée van den Berg
Miriam Winkel
Ton le Mair
Euro Business Center

Désirée van den Berg

Deze doorgewinterde marktonderzoekster heeft meer dan 15 jaar ervaring in het kwalitatieve marktonderzoek. Zij onderzocht vele onderwerpen - van instant soep tot ingewikkelde kwesties voor politieke partijen en ministeries. Wordt echter bij elk onderwerp gedreven te willen weten 'hoe het zit'. Is zeer bedreven in het houden van interviews en het leiden van focusgroepen en verzorgt een uitstekende verslaglegging.

 

Miriam Winkel

Deze zware manager heeft reeds meer dan 25 jaar bedrijfservaring in de uitgeverijwereld. Gestart als manager Personeel en Organisatie maakte zij halverwege haar carrière de overstap naar ICT management. Bekleedde directie- en management posities bij verscheidene uitgeverijen. Steekwoorden uit haar ervaring zijn: content management; database productie; print productie processen; informatisering; personeel en organisatie. Deze harde werker heeft een uiterst professionele en op kwaliteit gerichte instelling. Zij combineert conceptueel beleidsdenken met een coachende en mensgerichte managementstijl. Bruggenbouwer én resultaatgedreven, empathisch én bedrijfseconomisch. Met name geschikt voor opdrachten bij organisaties in transitie, waar een (nieuw) evenwicht gezocht wordt in organisatie en/of beleidsvoering. Heeft grote affiniteit met IT-ontwikkeltrajecten.

 

Ton le Mair

Consultant met uitgebreide ervaring in de wetenschappelijke uitgeverij. Weet van de hoed en de rand in electronic publishing. Ruime ervaring in projectmanagement, marktonderzoek en desk research. Medische en informatiemanagement achtergrond. Vernieuwend in zowel aanpak als presentatie. Gedegen en resultaatgerichte werkwijze met oog voor de gebruiker en de klant.

 

Euro Business Center

Secretariële ondersteuning